Spärra SIM-kort
Updated over a week ago

Om du tappat bort din telefon eller av någon annan anledning behöver spärra nuvarande SIM-kort och få ett nytt så gör du följande:

1. Logga in som användare eller admin på TechTell-portalen.

2. Via webbläsaren så klickar du på abonnemang och sedan på din användare. Därifrån kommer du se en knapp som heter 'spärra SIM-kort'. Klicka där.

3. Det innebär att ditt nuvarande SIM-kort kommer att spärras och inte kunna användas

Du kan alltid kontakta oss på 042-812 12 alternativt i chatten om du vill att vi spärrar SIM-kortet åt dig.