Skapa en växelgrupp med kö-funktion för flertal användare

Växelgrupp med flera användare som har kö-funktion

Updated over a week ago

Såhär gör du för att lägga till en växelgrupp med flera användare som har en kö-funktion där det ringer ut till alla!

1. Öppna TechTell-portalen och gå till fliken "växel".

2. Klicka på "redigera" (pennsymbolen) för ditt växelnummer för att öppna inställningarna för din växel.

3. Klicka på "lägg till växelfunktion" och välj sedan "mobilnummer som ska svara i växeln med kö" från menyn till höger.

4. När du har lagt till funktionen kan du administrera ringgruppen. Du kan ge gruppen ett namn, lägga till ett suffix (tre siffror som visas efter uppringarens nummer), välja ett röstmeddelande som spelas var 20:e sekund medan personen väntar i kön, och lägga till de användare som ska kunna svara i gruppen (en eller flera).

5. Klicka på "skapa nytt" för att lägga till en ny användare. Ange användarens namn och nummer och spara. Användaren kommer att visas i listan, och du måste markera personen/personerna som ska kunna svara i gruppen.

6. Du kan ha högst 5 personer i kön, sedan går samtalet vidare till nästa steg. Det rekommenderas att du har en annan funktion efter ringgruppen, t.ex. ett meddelande eller en röstbrevlåda.