Uppgradera till Premium-användare

Premium användare i växeln

Updated over a week ago

Såhär gör du för att uppgradera en Standard-användare till en Premium-användare.

1. När du väljer en Premium-funktion i växeln så kommer din användare att automatiskt uppgraderas till en Premium-användare.

2. Du kan även göra detta manuellt på varje användare genom att välja en användare under fliken "växel" och om du scrollar ner, så kan du uppgradera den eller nedgradera den till Standard. Detta gör du genom att välja "Visa licens".