Ta bort en växelanvändare som inte skall svara i växeln

Ta bort en växelanvändare ur växeln

Updated over a week ago

Såhär gör du för att ta bort en växelanvändare:

1. Logga in i TechTell-portalen.

2. Gå till fliken "växel".

3. Välj den växel du vill korrigera och klicka på "redigera".

1. Välj den växelgrupp som du vill ta bort en användare ur. Det kan vara "mobilnummer som svarar i växeln" eller en annan grupp du har skapat.

2. När du väljer växel-gruppen så får du upp flertal inställningar för gruppen på höger sida. Härifrån så kan du bocka in och ut användare ur denna växelgrupp. Om du har en användare du vill lägga till, då väljer du bara "skapa nytt". Spara dina ändringar när du är klar.