Ringa ut från växel/fastnummer

Såhär ringer du ut från ditt växel/fastnummer

Updated over a week ago

Så här ringer du med TechTell-appen på din telefon:

1. Öppna applikationen TechTell på din telefon

2. Gå till fliken "Ring"

3. Välj om du vill ringa till en befintlig kontakt i din telefonbok genom att trycka på "Kontakter". Om du vill ringa ett nummer som inte finns sparad i din telefonbok, tryck istället på "Knappsats"

4. Välj det nummer du vill ringa med från listan som visas, inklusive eventuellt ditt mobilnummer

5. Tryck på knappen för att påbörja samtalet

Observera: Om du använder en Android-telefon kommer samtalet att kopplas iväg på ett annat sätt. Du kommer att bli uppringd av din egen växel innan samtalet kopplas vidare till den personen du vill ringa. Besvara samtalet och du kommer att kopplas vidare till din önskade mottagare.