Logga ut en annan växelanvändare

Gått på semester? Såhär loggar du ut kollegor från växeln

Updated over a week ago

Som växeladministratör har du befogenhet att logga in och ut andra användare på en växel, oavsett om de är tillgängliga eller inte.

Det innebär att om en anställd har glömt att logga ut från växeln innan semestern, kan du som administratör logga ut personen utan att störa dem på deras ledighet.

För att använda denna funktion måste den användare du vill logga ut eller in vara en plus-användare eftersom detta är en plus-funktion som endast är tillgänglig för dem.

Såhär gör du:
1. Logga in på portalen.

2. Välj växelanvändare.

3. Välj "Ändra status"

Växelanvändaren som du nyss har korrigerat status på kommer kunna se att ändringen har gjorts både i softphonen och i mobil-appen. Meddelandet dem ser kommer vara tillgängligt i 24 timmar.