Pausa abonnemang

Pausa en användares abonnemang

Updated over a week ago

Om du har ingen bindningstid så kan du enkelt pausa ett abonnemang upp till 6 månader hos TechTell.
Om du har bindningstid, så behöver du kontakta kundtjänsten för att hantera detta, detta gör du enklast över telefon eller i chatten som inloggad användare!

Såhär gör du om du inte har bindningstid:

1. Logga in på portalen som Admin.

2. Välj "Abonnemang" fliken och därefter välj den användaren vars abonnemang du vill pausa.

3. Scrolla längst ner på sidan tills du ser följande ruta:

4. Klicka på Pausa / Avsluta, fyll i uppgifterna som dyker upp och godkänn villkoren. Sedan kan ni höra av er närsomhelst för att aktivera abonnemanget igen!