All CollectionsNummerflytt
Överlåta ett abonnemang och telefonnummer från en anställd till en ny
Överlåta ett abonnemang och telefonnummer från en anställd till en ny

Ändra uppgifterna för en användaren

Alexander Rönndahl avatar
Written by Alexander Rönndahl
Updated over a week ago

Detta gör du enkelt genom att byta namn på användaren i portalen, följ nedan steg:

1. Logga in i portalen.

2. Gå till "Abonnemang".

3. Välj användaren du vill ändra.

4. Under användarens namn så finns det en knapp där det står "Ändra" och där inne kan du korrigera allt du vill ändra.

Om ni behöver ett nytt SIM-kort i samband med detta så kan ni även aktivera detta i portalen eller kontakta oss för att få hjälp!