Admin i TechTell-portalen

Hur du ser och lägger till fler admins i portalen.

Updated over a week ago

Hos TechTell, så kan du ha hur många administratörer som helst.

När man registrerat sitt företag, så är det alltid firmatecknaren som är den första administratören. Men därefter, så kan ni smidigt och enkelt lägga till fler administratörer som kan hantera era abonnemang.

För att lägga till en ny administratör så följ nedan instruktion:

1. Logga in i portalen.

2. Inställningar.

3. Bjud in ny administratör.

Om du är admin på flera bolag så kontrollera först så att du är inloggad på rätt företag, du bytar enkelt företag genom att klicka längst uppe till höger i portalen, precis bredvid "Logga ut".

Vill du bjuda in samma administratör till mer än ett bolag, så repeterar du stegen för varje bolag bara!