Registrera ditt nya företagsabonnemang

Hur du beställer ett företagsabonnemang utan att vara admin

Updated over a week ago

Som nyanställd eller ansvarig över telefonin på ett företag där man inte är admin så kan du trots det registrera ditt nya företagsabonnemang på under en minut!

Häng med nedan, så detaljerar jag det för er!

1. Välj Surfmängd.

2. Fyll i valfria uppgifter och leverans-adress.

3. Välj om det är ett nytt nummer eller befintligt nummer som skall porteras.

4. Signera med bank-id.

Nu har ditt abonnemang registerats!
En notis har nu skickats till företagets administratör för godkännande och därefter påbörjas leveransen.

Om du har fler frågor eller funderingar, så vänd dig till vår chatt eller ring oss på 042-81212.