Byt abonnemang och höj/sänk surfmängd

Förändra din surfmängd med ett knapptryck!

Updated over a week ago

Det är möjligt att byta abonnemang när som helst hos TechTell. Det enda som skiljer abonnemangen åt är antalet gigabyte per månad. Det finns fyra olika nivåer att välja mellan: 1GB, 15GB, 50GB och Obegränsat.

För att höja eller sänka ditt datapaket följ dessa steg:

1. Logga in på din TechTell-portal som administratör med Mobilt BankID eller som användare med mobilnummer.

2. Klicka på "abonnemang" och välj det abonnemang som du vill ändra.

3. Klicka på "Ändra datapaket" och välj sedan det paket som du vill höja eller sänka till. Spara ändringarna och klart! 😀

Byte till högre datanivå sker omedelbart, medan byte till lägre datanivå sker från och med den 1:a i nästkommande månad.

Om du är användare så måste din administratör godkänna ändringen innan den går igenom