Extra Data-simkort

Hur beställer jag extra Data-simkort och har ni tvillingkort?

Alexander Rönndahl avatar
Written by Alexander Rönndahl
Updated over a week ago

Vi har extra data SIM-kort tillgängliga för en månadskostnad på 49 kr per kort.

Varje användare kan ha upp till 5 extra data SIM-kort.

Dessa extra data SIM-kort fungerar både inom och utomlands.

Vi erbjuder inte tvillingkort, vilket skiljer sig från extra data SIM-kort genom att det möjliggör samtal och mottagande av samtal. Extra data SIM-kort är endast avsett för data/surf.

Du kan beställa extra data SIM-kort när du registrerar dig eller genom att gå till "Mina Sidor" om du redan är en befintlig kund hos oss.