Hur mycket surf har jag kvar denna månaden?

Se kvarvarande Data

Updated over a week ago

Det finns flera olika sätt att kontrollera återstående surfmängd för den aktuella månaden hos TechTell.

Genom att logga in i TechTells app med ditt mobilnummer och SMS-kod kan du enkelt klicka på "Du" och därefter "abonnemang" för att se din surfkonsumtion i realtid.

Som administratör kan du använda BankID för att logga in på www.techtell.se och klicka på "Abonnemang" för att sedan välja rätt användare och se återstående surfmängd.

Som vanlig användare kan du logga in på TechTells hemsida med hjälp av antingen mejl eller telefonnummer. När du är inloggad kan du direkt se översikten över din surfanvändning.

Observera att all surf förnyas den 1:a varje månad. Om du behöver höja ditt abonnemang kan du läsa mer om detta på TechTells hemsida.