Hitta Sim-kortsnummer

ICC, ICCID, SIM-kort, SIM-kortsnummer

Updated over a week ago

Så här hittar du ditt SIM-kortsnummer på Android och iPhone:

Android:

1. Öppna menyn genom att trycka på appar-ikonen på hemskärmen.

2. Hitta och öppna "Inställningar" appen.

3. Bläddra ner till "Om telefonen" och klicka på den.

4. Klicka på "Telefonidentitet" eller "Status" (namnet kan variera beroende på din Android-version).

5. Klicka på "IMEI-information" eller "SIM Status".

6. Här hittar du ditt ICCID-nummer, som är ditt SIM-korts unika identifieringsnummer.

iPhone:

1. Öppna "Inställningar" appen från hemskärmen.

2. Bläddra ner och klicka på "Allmänt".

3. Klicka på "Om" längst upp på sidan.

4. Här hittar du ditt ICCID-nummer, som är ditt SIM-korts unika identifieringsnummer.

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt hitta ditt SIM-kortsnummer på både Android och iPhone. Detta nummer är användbart när du behöver aktivera ett nytt SIM-kort eller vid problem med ditt nuvarande SIM-kort.

I TechTell-portalen:

1. Logga in på portalen.

2. Välj abonnemang.

3. Välj det specifika abonnemanget.

4. Längst ner på sidan så hittar du ditt Simkortsnummer.