Spärra ett SIM-kort

Stulen/borttappad telefon, nytt sim-kort, spärra sim-kort

Updated over a week ago

Om du behöver spärra ditt nuvarande SIM-kort och få ett nytt på TechTell av någon anledning, inklusive om du har tappat bort din telefon, följ dessa enkla steg:

1. Logga in på TechTell-portalen eller använd vår app som användare eller administratör.

2. Om du använder webbläsaren, klicka på "Abonnemang" och välj sedan din användarprofil. Därifrån kan du se en knapp som heter "Spärra SIM-kort". Klicka på den.

1. Ditt nuvarande SIM-kort kommer att spärras och vi kommer att skicka ut ett nytt så snabbt som möjligt till företagsadressen.

2. Om du använder vår app, gå till "Abonnemang" -fliken och välj "Spärra SIM-kort".

Tips: Innan du spärrar ditt SIM-kort, kolla gärna om din telefon stödjer E-sim (digitalt SIM-kort) så att du kan få ett nytt SIM-kort direkt aktiverat med hjälp av vår support.