Hur mycket surf har jag kvar denna månaden?

Surf kvar denna månad

Updated over a week ago

Det finns flera sätt att kolla hur mycket surf du har kvar under den aktuella månaden. För att göra det kan du logga in på TechTell-appen med ditt mobilnummer och SMS-kod och sedan klicka på "Du" och "Abonnemang" för att se din aktuella surfanvändning i realtid. Du kan också logga in på www.Techtell.se med BankID som administratör och klicka på "Abonnemang" och sedan på användaren för att se hur mycket surf som återstår. Som användare kan du logga in via webbläsaren med din mejladress eller telefonnummer och direkt se en översikt över din nuvarande surfanvändning.

All surf förnyas den första varje månad och om du behöver höja ditt abonnemang kan du läsa mer om det på TechTell hemsida.