PIN- och PUK kod

Hur hittar jag min PIN- och PUK kod?

Updated over a week ago

TechTell SIM-kortet som skickas till dig behöver du inte aktivera med en PIN-kod. Istället kan du enkelt hitta din PUK-kod i TechTell-appen när du är inloggad, eller på webbportalen Mina Sidor.

Om du redan har aktiverat en PIN-kod på din telefon och vill redigera den, behöver du gå till inställningarna på din iPhone eller Android-telefon. På iPhone går du till "Inställningar" > "Telefon" > "SIM-PIN", medan du på Android går till "Inställningar" > "Låsskärm och säkerhet" > "Ställ in lås för SIM-kort".