Admin i TechTell-portalen

Här förklarar vi hur du lägger till en ny admin och även vem som automatiskt blir admin vid registrering

Alexander Rönndahl avatar
Written by Alexander Rönndahl
Updated over a week ago

techtell.se finns möjligheten att ha obegränsat antal administratörer. I början är det firmatecknaren som fungerar som administratör för företaget, men det är enkelt att bjuda in andra personer för att underlätta hanteringen av abonnemangen.

För att lägga till en ny administratör på techtell.se följ dessa steg:

1. Logga in på techtell.se som befintlig administratör.

2. Gå till inställningarna.

3. Klicka på "Bjuda in ny admin".

4. Fyll i personens uppgifter.

5. Klicka på "Spara" eller "Bjud in" och det är klart!

Om man är administratör för flera bolag, behöver man bara dubbelkolla att man är inloggad på rätt företag. För att byta till att administrera ett annat företag, klickar man längst upp till höger i portalen, bredvid "logga ut".

Om man vill bjuda in samma administratör till flera bolag behöver man göra ändringen för varje bolag separat. Syftet med detta är att samma person inte automatiskt ska få tillgång till alla företag genom en inbjudan.